Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine işaret eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ateşi suyla söndürmek karalar bağlayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyla ateş söndürmek harama göz dikmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işarettir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek belki ölümler görüleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yanan araba söndürmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments