Rüyada yanaklarını sıkmak

Rüyada yanaklarını sıkmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yanaklarını sıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Rüyada yanağını sıkmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanakları sıkmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yanak sıkmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanaklarını sıkmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin yanağını sıkmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada yanaklarından öpmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments