Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanakları sıkmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulur.

Rüyada yanağını sıkmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada yanaklarını sıkmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanak sıkmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada birinin yanağını sıkmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada yanak sevmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments