Rüyada yanağını sıkmak

Rüyada yanağını sıkmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kısmetlerin azalacağına, hatalarından erken döneceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yanağını sıkmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yanakları sıkmak çok daha mutlu olunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Rüyada birinin yanağını sıkmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada yanaklarını sıkmak çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yanak sıkmak hayatının alt üst olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanaktan öpmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments