Rüyada yanakta sivilce görmek

Rüyada yanakta sivilce görmek imkânsızlıklarının biteceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada yanakta sivilce gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada yanakta sivilce görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağında sivilce görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanak yanağa öpüşmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanak ısırmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulur.

Rüyada pembe yanak görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Rüyada yanağında gamze görmek borçlarının kapanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yanakları kırmızı görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi yanağında gamze görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments