Rüyada yanağında sivilce görmek

Rüyada yanağında sivilce görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sermaye kaybedeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanağında sivilce gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Rüyada yanağında sivilce görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet eder.

Rüyada yanakta sivilce görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Rüyada yanak yanağa öpüşmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yanakları kırmızı görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanakta kan görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanağını şiş görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments