Rüyada yakınını üzgün görmek

Rüyada yakınını üzgün görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını üzgün gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada yakınını üzgün görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınını üzgün görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada üzgün kadın görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü kişiyi üzgün görmek içinin de rahat edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada üzgün olmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını üzgün görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada müdürünü üzgün görmek işlerinin çok iyi gideceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments