Rüyada ölen yakınını üzgün görmek

Rüyada ölen yakınını üzgün görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen yakınını üzgün gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Rüyada ölen yakınını üzgün görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yakınını üzgün görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada anneni üzgün görmek aksiliklerin aşılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada kocayı üzgün görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını çok üzgün görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments