Rüyada üzgün olmak

Rüyada üzgün olmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin yarım kalacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada üzgün olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada ölmüş babayı üzgün görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada ölen yakınını üzgün görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi üzgün görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü üzgün görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üzgün yüz görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Rüyada müdürünü üzgün görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini üzgün görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı üzgün görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments