Rüyada yakınını mezardan çıkarmak

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaşamın kolaylaşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının mezarını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda yakınını görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yakınını mezarda görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, saygınlığının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet eder.

Rüyada bir yakının mezarını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments