Rüyada bir yakının mezarını görmek

Rüyada bir yakının mezarını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakının mezarını gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yakının mezarını kazmak çaresizliğinin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarda görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının mezarını görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada mezarda yakınını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını mezarda görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yakınının mezarına gitmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yakının mezarını görmek yardım edeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments