Rüyada bir yakınını mezarda görmek

Rüyada bir yakınını mezarda görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını mezarda gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınını mezarda görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada bir yakının mezarını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını mezarını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının mezarına gitmek ister istemez başının belaya gireceğine, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda yakınını görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments