Rüyada bir yakınının mezarını görmek

Rüyada bir yakınının mezarını görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, şansının da döneceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, hayaline kavuşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının mezarını gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta bir yakınını görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada yakınlarının mezarını görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda yakınını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulur.

Rüyada yakınının mezarına gitmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının mezar görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını mezardan çıkarmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın birinin mezarını görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments