Rüyada yakınını hapiste görmek

Rüyada yakınını hapiste görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını hapiste gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Rüyada hapiste yakınını görmek evine haciz geleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada hapisteki yakınını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada yakınını hapiste görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınını hapiste görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini hapiste görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada hapis cezası almak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı hapiste görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments