Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek

Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının hapisten çıktığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapisten çıktığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada babanın hapisten çıktığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Rüyada hapisteki birinin çıktığını görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Rüyada hapis olan birinin çıktığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının hapisten çıktığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapisten çıktığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada oğlunun hapisten çıktığını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hilal

Benim çok yakın erkek arkadaşım cezaevinde rüyamda onu ankarada cezaevinde çıkmış görüyorum boynuna atlıyorum koşarak anlami nedir?

Rüya

Merhaba benim Teyzemin oğlu ceza evinde Rüyamda onun çıktın ve bana sarıldını gördüm ne demek okutur bu ?

Elif

Teyzemin oğlu cezaevinde gece onu gördüm rüyamda okulumun bahçesinde beni bekliyordu

Sevoo

Selamünaleyküm ruyamda enistem ceze evinden çıkmış benim eve gelmisti gercekte cezaevinde tanıyor

Zeki’ye

Benim torunum cezaevinde dün onu rüyamda görüyordum izinli çıkmıştı bende kızıma diyordum bak eğer oğlun suçlu olsaydı izinlide çıkamazdı bunun anlamı nedir ve torunum yakında mahkemeye çıkacak

Anonim

Mikemmel