Rüyada kocayı hapiste görmek

Rüyada kocayı hapiste görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sabit geliri olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocayı hapiste gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Rüyada kocasını hapiste görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kocayı hapiste görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hapiste olduğunu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini hapisten kurtarmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada hapisde yatmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müebbet hapis görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi hapiste görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada hapisten çıkmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments