Rüyada bir yakınını hapiste görmek

Rüyada bir yakınını hapiste görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını hapiste gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek sevgi dolu haberler alınacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulur.

Rüyada bir yakınını hapiste görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hapiste görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapiste yakınını görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapisteki yakınını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hapiste birini görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hapiste görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada hapisten çıkmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments