Rüyada yakın birini hasta görmek

Rüyada yakın birini hasta görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, servet sahibi olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, içine fesat düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yakın birini hasta gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada bir yakının hasta görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada hasta yakınını görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada yakınınızı hasta görmek ağız tadının kaçacağına, malın bereketinin artmasına delalettir.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada yakın birini hasta görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments