Rüyada siğil görmek

Rüyada siğil görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada siğil gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada elinde siğil görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta siğil görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ayağında siğil görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada parmakta siğil görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada bacağında siğil görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında siğil görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments