Rüyada kafada siğil görmek

Rüyada kafada siğil görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine ev alacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada siğil gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada kafada siğil görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinde siğil görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada ellerde siğil görmek şan şöhret kazanacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında siğil görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada kolda siğil görmek kurulu düzeninin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde siğil görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments