Rüyada altın almak takmak

Rüyada altın almak takmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işinin en iyisi olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın almak takmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz altın alyans takmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük almak ve takmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik almak ve takmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada hediye altın bilezik takmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments