Rüyada yağmur yağmak

Rüyada yağmur yağmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağdığı görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek borçların ve dertlerin biteceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek sorunların ortadan kalkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments