Rüyada yağmur yağarken uçmak

Rüyada yağmur yağarken uçmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken uçmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada yağmur yağarken uçmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yağan yağmur görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulur.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments