Rüyada yağan yağmurda yürümek

Rüyada yağan yağmurda yürümek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zafer elde edileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek ailesi ile mutlu olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağmış görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken görmek düşünceli ve dalgın olacağına, kendisini ona adayacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, masa başı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken koştuğunu görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments