Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve yağmur yağarken gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken namaz kılmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek sağlık sorunlarının artacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağan yağmur görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken yüzmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments