Rüyada şemsiye açmak

Rüyada şemsiye açmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, hayalkırıklığı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye açmak bunun için allah’a şükredeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı şemsiye açmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde şemsiye açmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada elinde şemsiye görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine şemsiye almak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz şemsiye görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments