Rüyada sarı şemsiye açmak

Rüyada sarı şemsiye açmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulur.

Rüyada sarı şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sarı şemsiye açmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye açmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı şemsiye görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye kullanmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyi kırmak dertlerin bitip huzura erileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments