Rüyada yağmur altında ıslanmamak

Rüyada yağmur altında ıslanmamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zayıflayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak çok mutlu edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hastalığının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmamak dik durmaya çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments