Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanan birini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan ya da elde ettiğiniz gerçeklere ihtiyacınız var, ardından istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak patron koltuğuna yükseleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments