Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak çok resmi görevlerde bulunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmamak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanan birini görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments