Rüyada vücudunda sivilce görmek

Rüyada vücudunda sivilce görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada vücutta sivilce görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Rüyada vücudu sivilceli görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments