Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada vücutta leke görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek yönetici makamına geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada vücut lekesi görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda lekeler görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments