Rüyada viski içeni görmek

Rüyada viski içeni görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, can derdine düşeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada viski içeni gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Rüyada viski içen birini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada viski içip sarhoş olmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada viski içeni görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Rüyada viski ikram etmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada viski görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geçim derdine gireceğine inanılır.

Rüyada viski satmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada viski içmek sorunların teker teker aşılacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birine viski vermek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments