Rüyada viski satmak

Rüyada viski satmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada viski satmak gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada viski satmak cebinin para göreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada viski içeni görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada viski ikram etmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada birine viski vermek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Rüyada viski görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret eder.

Rüyada viski içmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada viski içen birini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments