Rüyada ilik nakli görmek

Rüyada ilik nakli görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ilik nakli gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada ilik nakli görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilikli kemik görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp nakli görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada düğme iliği açmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada organ nakli görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol nakli görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada bacak nakli görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments