Rüyada valiyle konuşmak

Rüyada valiyle konuşmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada valiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Rüyada valiyle konuşmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada eski vali görmek insanlara iyilik yapmaya, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada valilik binası görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada vali olduğunu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada valinin evini görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı olmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, her zaman neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bayan vali görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments