Rüyada vali görmek

Rüyada vali görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kavgaların büyüyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vali gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada vali görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada valiyle tokalaşmak görmediği yerlere gideceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına inanılır.

Rüyada valinin elini öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada valilik görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada valilik binası görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada valinin eşini görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vali yardımcısı olmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada valiyle yemek yemek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments