Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek asık yüzlerin güleceğine, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek hedeflerine kavuşacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments