Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süre banyo yapmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, daha fazla gelire kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments