Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre uyumak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada uzun süre işediğini görmek mevkie edineceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments