Rüyada uzun süre görmediği birini görmek

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yaşama dört elle sarılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun süre görmediği birini gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Rüyada uzun süre banyo yapmak hayır ve bereketin artmasına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uzun süre işediğini görmek mutlu bir evliliğe, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek dinç kalacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments