Rüyada uzun kıl koparmak

Rüyada uzun kıl koparmak kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, umutlanacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada uzun kıl koparmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada burunda uzun kıl görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzünde uzun kıl görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun kıl görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kıl kesmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından uzun kıl çıkarmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada uzun kıl koparmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada uzun beyaz kıl görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments