Rüyada uzun beyaz kıl görmek

Rüyada uzun beyaz kıl görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun beyaz kıl gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada uzun beyaz kıl görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz uzun kıl görmek patron koltuğunda oturacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada bacakta uzun kıllar görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet eder.

Rüyada burnundan uzun kıl görmek kazancın gittikçe artacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde uzun kıl görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yalan söylemeye işarettir.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada çenede uzun kıl görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments