Rüyada uzun karanlık yol görmek

Rüyada uzun karanlık yol görmek sıkıntılarının geçeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun karanlık yol gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada uzun karanlık yol görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek insanlarla tartışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık yol görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yollarda yürümek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta yol bulmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yol görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments