Rüyada karanlık yollarda yürümek

Rüyada karanlık yollarda yürümek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına inanılır.

Rüyada karanlık yollarda yürümek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta yol yürümek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulur.

Rüyada karanlık yollarda yürümek hayatının bir anda renkleneceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun karanlık yol görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yol görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yola gitmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yollardan geçmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments