Rüyada uzun dil görmek

Rüyada uzun dil görmek iş sahibi olunacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, makbul olmayan işler yapacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun dil gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada dilini uzun görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun dilli yılan görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun dil görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine dil çıkardığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada hayvanın dilini görmek mutlu ilişkiler kuracağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşan birini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dilini koparmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments