Rüyada dilini uzun görmek

Rüyada dilini uzun görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Rüyada dilini uzun gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uzun dil görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada dilini uzun görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun dilli yılan görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilin kesildiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana dili yemek güllük gülistanlık olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işarettir.

Rüyada dilsiz insan görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Rüyada inek dili görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş hayvan dili görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments