Rüyada korkudan dili tutulmak

Rüyada korkudan dili tutulmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkudan dili tutulmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada korkudan dili tutulmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dili tutulmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil tutulmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada ay tutulduğunu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments