Rüyada üzüm yemek ve yedirmek

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek gülen yüzünün solacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm yediğini görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına inanılır.

Rüyada birine üzüm yedirmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm yedirmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm yedirmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birisine üzüm yedirmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments