Rüyada tırnak uzaması görmek

Rüyada tırnak uzaması görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi habere, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak uzaması gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek çok sevineceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işarettir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın uzaması görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments